BoAb loggan

​Aktuellt

Nedan ser du våra nyheter!

 • ​BoAB:s Mångkulturella dag

  Boka redan nu in den 15 juni i dina kalender :)Då genomför BoAB tillsammans med Hyresgästföreningen m fl. en mångkulturella dag i Sinnenas och Minnenas Park i Hällefors.Vi hälsar alla Varmt Välkomna!
 • ​Dränering Sävenforsvägen 4 A-C och Sikforsvägen 11 A-C

  Detta meddelande riktar sig till alla våra hyresgäster på Sävenforsvägen 4 A-C och Sikforsvägen 11 A-C. Vi sak dränera om husen, vi hoppas att det inte kommer att störa er vardag för mycket. Arbetena kommer att påbörjas under vecka 46 med Sävenforsvägen 4. Mer information delas ut löpande. Vid frågor kontakta Sofia Asplund på 0591-643 77
 • ​Till våra hyresgäster på Stationsvägen 3 A gällande hiss

  Som ni vet har vi haft problem med hissen och ska nu renovera den. Vi börjar det arbetet måndagen den 5 november och arbetet beräknas ta 5-10 arbetsdagar. Vid frågor ring Cristian på 0591-643 73.
 • Upphandling Måleri

  Nu ligger upphandling Måleri ute på TendSign. Anbudstiden går ut 2018-12-03.
 • ​Återvinningsstation flyttas i Grythyttan 

  Återvinningsstationen vid Lokavägen flyttas den 4 september. Stationen kommer att flyttas till Magasinsgatan 1. Återvinningsstationen är till för hushåll i Grythyttan och ger dem möjlighet att lämna sina pappers-, plast-, metall- och glasförpackningar samt tidningar till återvinning, vilket väsentligt bidrar till att man aktivt sparar på jordens resurser vid tillverkning av nya förpackningar och produkter. Vad gäller möbler, elektronik och annat som ej ska slängas vid återvinningen hänvisar vi till Gyltbo som är en sopstation.
 • ​Anläggningsprojekt i Grythyttan

  Vecka 32 så drar NCC igång med ett anläggningsprojekt som kommer att beröra Stationsgatan för Boabs del. Arbetet beräknas pågå under tre månader. Det kommer att bli en del maskiner och rörelse i området under tiden. Vi ber er att respektera de avspärrningar som kommer att göras runt arbetsområdet. Vid ev. vattenavstängning så kommer NCC att informera berörda. Se information.PDF
 • ​Nytt pris på nycklar

  Fr. o m den 17 maj 2018 höjer vi priset på nycklar till 300 kr vid extrabeställning.
 • ​Meddelande till våra hyresgäster ang. trapphus

  Det har nyligen gått ut information till alla våra hyresgäster gällande bortforsling av cyklar, barnvagnar mm i trapphus, läs mer härWord
 • Hyreshöjning 2018

  Hyrorna höjs för bostäder, garage, carport, bilplatser, tillval och lokaler med förhandlingsklausul höjs med 1,15 % från och med den 1 april 2018. Kök och badrumsrenoveringar har ett tillägg på 250 kr per enhet.
 • ​Laddstolpe utan vårt kontor

  Nu är laddstolpen registrerad hos Laddinfra och är klar för användning! Finns på Sikforsvägen 9.
 • ​Vi har flyttat till nya lokaler!

  Vi har flyttat vårt kontor till Sikforsvägen 9
   
 • Nya informationstavlor

  Vi håller på att sätta upp nya informationstavlor i alla våra trapphus. På dessa tavlor finns information som är bra att ha för våra hyresgäster. I tavlorna finns ett blad som visar vilka som bor i trappuppgången. Saknar du ditt namn eller din sambos får du gärna höra av dig till oss på BoAB så ordnar vi det!
 • Anställd boguide

  Baran arbetar hos på Boab. Han har fått en anställning som Boguide. Hussin kommer främst att vara behjälplig med boendeintroduktion, tolk och ute i områdena.
 • Erbjudande om bortforsling!

  Vi på Boab erbjuder våra hyresgäster hjälp med att forsla bort saker som ska till återvinningscentralen vid Gyltbo mot en avgift på 500 kr. Vill ni boka tid för detta ringer ni Lotta på 059164370. Vi vill även passa på att meddela att vi fortsättningsvis kommer att debitera 1500 kr för de som slänger saker i källare och vid sopkärlen.Tack på förhand för att ni hjälper till att hålla våra bostadsområden fräscha.
 • ​Brandvarnare

  I dessa tider då många tänder ljus vill att alla våra hyresgäster är extra uppmärksamma på att brandvarnarna fungerar och inte är nedplockade där Boab satt upp dem. Tack på förhand för att du hjälper oss med detta!
 • Tillgänglighet i våra bostadsområden

  TillgänglighetsplanPDF HandbokPDF
 • ​Nytt studentkorridorsboende i Grythyttan

  Nu är det klart för inflytt, vårt nya korridorsboende för studenter I Grythyttan. Det finns rum från 2149 kr/mån. Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss på 0591643 70.