BoAb loggan

​Aktuellt

Nedan ser du våra nyheter!

 • Städdag i Millesparken

  Onsdagen den 15 november har vi städdag i Millesparken. Då finns möjlighet att rensa bland gamla möbler och trasiga cyklar. Container kommer att stå vid Lindvägen 7.
 • ​Vi har flyttat till nya lokaler!

  Vi har flyttat vårt kontor till Sikforsvägen 9
   
 • ​Kommande hyresgästenkät

  Under våren kommer vi att genomföra en hyresgästenkät. Enkäten kommer att gå ut till slumpmässigt utvalda hyresgäster samt lokalhyresgäster.Initiativets övergripande syfte är att få fastighetsbranschen som helhet att utveckla sin kundorientering, och förvaltningskvalitet är service- och policyfrågor som fastighetsföretag själva direkt kan påverka. Ett ökat fokus på hyresgästerna skapar ett bättre boende, nöjdare medarbetare genom en förbättrad arbetssituation och nöjdare ägare genom ökad lönsamhet.Vi på Boab skulle bli glada och tacksamma om ni tog er tid att svara på kommande enkät!
 • Nya informationstavlor

  Vi håller på att sätta upp nya informationstavlor i alla våra trapphus. På dessa tavlor finns information som är bra att ha för våra hyresgäster. I tavlorna finns ett blad som visar vilka som bor i trappuppgången. Saknar du ditt namn eller din sambos får du gärna höra av dig till oss på BoAB så ordnar vi det!
 • ​Hyreshöjning 2017

  Vid förhandling enades Hyresgästföreningen och Hällefors Bostads AB om följande hyreshöjning att gälla fr o m 1 april 2017. Hyrorna för bostäder, garage, carport, bilplatser samt tillval och lokaler med förhandlingsklausul höjs med 0,73 % från och med 1 april 2017. Undantaget är lägenheter med kallhyra som höjs med 0,7%
 • Anställd boguide

  Baran arbetar hos på Boab. Han har fått en anställning som Boguide. Hussin kommer främst att vara behjälplig med boendeintroduktion, tolk och ute i områdena.
 • Erbjudande om bortforsling!

  Vi på Boab erbjuder våra hyresgäster hjälp med att forsla bort saker som ska till återvinningscentralen vid Gyltbo mot en avgift på 500 kr. Vill ni boka tid för detta ringer ni Lotta på 059164370. Vi vill även passa på att meddela att vi fortsättningsvis kommer att debitera 1500 kr för de som slänger saker i källare och vid sopkärlen.Tack på förhand för att ni hjälper till att hålla våra bostadsområden fräscha.
 • ​Brandvarnare

  I dessa tider då många tänder ljus vill att alla våra hyresgäster är extra uppmärksamma på att brandvarnarna fungerar och inte är nedplockade där Boab satt upp dem. Tack på förhand för att du hjälper oss med detta!
 • Tillgänglighet i våra bostadsområden

  TillgänglighetsplanPDF HandbokPDF
 • ​Nytt studentkorridorsboende i Grythyttan

  Nu är det klart för inflytt, vårt nya korridorsboende för studenter I Grythyttan. Det finns rum från 2149 kr/mån. Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss på 0591643 70.