BoAb loggan

​Grythyttan


Domaren

Domaren

är ett charmigt hus med 5 stycken lägenheter och en tvättstuga. Huset är beläget på Torget i Grythyttan, i princip granne med fiket Guldkringlan, bibilioteket och puben Cornelis.

Fiskalen

Fiskalen

består av tre hus med totalt 20 stycken lägenheter. Ett stenkast bort hittar du torget i Grythyttan, Grythyttans Gästgivaregård, samt Måltidens Hus med Restauranghögskolan.

Hyttan

Hyttan

som ligger nära Statoil och Grythyttans enda pizzeria är tre hus med 25 stycken lägenheter. Husen har relativt nya kök och badrum. Väldigt nära till Restauranghögskolan.

Prästgården

Prästgården

som det finns ett hus som heter är det 8 stycken lägenheter i. Rätt nyligen renoverat med nya kök och badrum. Ligger mellan Måltidens Hus och Torget.

Skolmästaren

Skolmästaren

som i folkmun kallas Kyrkogatan (för att vägen leder till kyrkan), är byggt som radhus. Här finns 41 stycken lägenheter i varierande storlekar där alla har en egen ingång. Ligger i anslutning till byns fotbollsplan där GIF spelar sina hemma- matcher. Nära också till Tempo och Neerings Glass. Nära till Restauranghögskolan.

Sörgården

Sörgården

Sörgården innehåller Servicelägenheter, dagis samt 10 stycken studentrum, korridorboende med gemensamt kök, vardagsrum och tvättstuga. Mitt i byn och nära till allt.